Xlash Pro ögonfransserum rekommenderas för nästan alla, oavsett hudtyp, ålder eller kön. Följande personer rekommenderas dock inte för användning av kosmetikan: personer som inte är vuxna än, gravida kvinnor, eller kvinnor som ammar. När det gäller personer som drabbats av allvarliga sjukdomar, eller som behandlas av dermatologer eller optiker, bör rådfråga sin läkare innan de påbörjar behandlingen med Xlash Pro.

Hur applicerar man Xlash Pro ögonfransserum?

Produkten måste använda varje kväll, helst innan sänggående, på ögonlock som är fria från smink och annan kosmetika. Man måste dessutom ha helt torra ögonlock. När ytan förbereds för den kommande kosmetikan kan man först applicera Xlash Pro på den övre ögonfranslinjen och sedan på den nedre. Appliceringen bör inte innebära några problem eftersom den medföljande borsten gör det enkelt att dosera produkten. Kosmetikan rinner inte ner i ögonen och orsakar därför inte irritation. Det räcker att dra en enda linje med Xlash Pro för att förse ögonfransarna med de nödvändiga, vårdande ämnena.

Den uppskattade tiden för hela behandlingen är cirka sex månader. De första tre månaderna bör du applicera Xlash Pro varje dag, medan du under den andra delen av behandlingen endast bör applicera Xlash Pro tre till fyra gånger i veckan (för att behålla de uppnådda resultaten). I början blir ögonfransarna föryngrade och stärkta. De är mindre sårbara för skador och avfall. De följande månaderna kännetecknas av ögonfransarnas tillväxt, förbättrad fyllighet, och mörkare färg. Tyvärr varar sådana förändringar inte länge – effekterna av behandlingen med Xlash Pro bleknar efter cirka två månader.

Xlash Pro ögonfransserum säljs i en plastflaska som innehåller 3 ml av kosmetikan. Flaskan står i en smal kartong. Förutom ögonfransserumet innehåller kartongen också en broschyr som bland annat innehåller en innehållsförteckning för Xlash Pro. Produktens främsta ingredienser är till exempel extrakt från kål, växter och frukter.

PLUSSIDOR

  • Rekommenderas för alla (med vissa undantag)
  • Snabb och enkel applicering
  • Stärker och förlänger ögonfransar
  • Naturliga ämnen

MINUSSIDOR

  • Personer med allergier bör inte använda ögonfransserumet
  • Högt pris
  • Behandlingens effekter försvinner snabbt