Rapidlash ögonfransserum är framtaget för att ta hand om korta, tjocka, och försvagade ögonfransar. Det säljs i en silverfärgad, smal flaska som kan förväxlas med en mascara. Flaskan innehåller 3 ml, vilket är precis rätt mängd för en sex månader lång behandling. Den silverfärgade flaskan säljs i en lila låda som har ett slags handtag.

När det gäller applicering av Rapidlash bör den äga rum varje kväll tills de önskade resultaten uppnåtts.

Efter det behöver produkten endast appliceras ett par gånger i veckan. För att applicera Rapidlash ögonfransserum behöver du använda den medföljande, spetsiga borsten. Med hjälp av den ska du måla en linje på den övre och nedre ögonfranslinjen. Produkten absorberas snabbt och rinner inte ner i ögonen. Det är mycket viktigt att kosmetikan appliceras försiktigt, så att borsten inte hamnar i ögonen. Om detta sker kan Rapidlash orsaka irritation som en stickande känsla, en kliande känsla, rodnad, och tårbildning.

De första effekterna av behandlingen syns efter cirka sex veckors regelbunden applicering av Rapidlash. För ultimata effekter behöver du vänta till slutet av behandlingen börjar närma sig. Tack vare Rapidlash blir ögonfransarna längre, tjockare och sötare. De blir dessutom böjda och tillräckligt långa för att nå det övre vecket. Tyvärr är det ibland svårt att forma ögonfransar, och ibland hjälper inte ens en mascaraborste till med den här uppgiften. Faktum är att målade ögonfransar har en tendens att vridas åt alla håll och bli bångstyriga.

En annan sak att påpeka är att effekterna som uppnås av behandling med Rapidlash inte varar länge. De försvinner cirka tre månader efter den sista appliceringen. Att förnya behandlingen genererar inte heller några märkvärdiga resultat. Det verkar som att ögonfransarna blir resistenta mot  Rapidlash ögonfransserum. Därför kan du återapplicera produkten för att hålla ögonfransarna återfuktade, vårdade, och väl omhändertagna.

PLUSSIDOR

  • Förlänger, böjer, och förbättrar fylligheten hos ögonfransarna
  • Enkel applicering
  • Fin förpackning
  • Återfuktar och vårdar ögonfransar

MINUSSIDOR

  • Kan orsaka irritation
  • Effekter upphör snabbt
  • Ögonfransarna blir resistenta mot Rapidlashs ingredienser