Quickmax ögonfransserum är till för förlängning, förbättrad fyllighet, och en allmän förbättring av ögonfransarnas tillstånd. Både kvinnor och män kan använda denna produkt, men det finns vissa undantag till vilka som rekommenderas att använda ögonfransserumet. Till exempel bör inte gravida, ammande, omyndiga och de som lider av allvarliga hjärtproblem inte använda kosmetikan.

De första effekterna av Quickmax synd efter cirka sex veckors systematisk användning.

De slutliga resultaten kan synas efter fyra månaders regelbunden användning. Dessa positiva effekter inkluderar starkare, lätt böjda, föryngrade fransar som är mindre benägna att skadas och falla av. (Försämrade tillstånd är till exempel resultatet av kosmetisk behandling på skönhetssalong eller stark sminkborttagning.) När det gäller ögonfransförlängning uppnås den här effekten inte snabbt, och dessutom är den svår att märka.

Quickmax ögonfransserum bör appliceras varje kväll, så länge man får den effekt man vill uppnå. När resultaten är tillfredsställande kan ögonfransserumet användas mindre frekvent (två till tre gånger i veckan räcker). Produkten måste appliceras med hjälp av den medföljande borsten. Ögonfransserumet måste täcka ögonfranslinjen på både de övre och de nedre ögonlocken. De stora fördelarna med Quickmax är till exempel att det absorberas snabbt, inte lämnar några märken på ögonlocken, och inte rinner ner i ögonen. Om produkten på något sätt når ögonlocken måste de genast sköljas med varmt vatten. Om irritation uppstår rekommenderas det att man avbryter behandlingen. Om obehaget ökar och blir smärtsamt måste man uppsöka läkare (dermatolog eller optiker).

Ögonfransserumet kan kännas igen tack vare dess starkt gula flaska, som innehåller 5 ml Quickmax. Denna mängd räcker till en sex månader lång behandling av ögonfransarna. Flaskan säljs i en kartong som kännetecknas av sin bekväma och praktiska metod för öppning.

PLUSSIDOR

  • Förpackning
  • Stärker och tar hand om ögonfransar
  • Problemfri applicering
  • Effektivitet

MINUSSIDOR

    • Kan orsaka irritation
    • Otillräcklig förlängning av fransar