Bra reslutat kan nås när man använder ProLash+ ögonfransserum. ProLash+ formeln är huvudsakligen baserad på naturliga ingredienser inklusive hyaluronsyra och peptider som spelar en avgörande roll i fransarnas växtcykel. Ett flertal tester som utförts i oberoende laboratorier har visat att ProLash+ är skonsam mot huden och säker för ögonen. På ProLash+ hemsidan kan man läsa om hur fransarna kommer att bli mycket längre inom de första 3 veckornas använing.

Fransarna växer sig definitivt längre, men det tar minst 12 veckor.

Den första förändingen som kan observeras är efter första månaden är fullbordad. Fransarna är en aning tjockare och färre av dem kommer falla av när du tar bort makeup. Tack vare hyaluronsyran, så återuppbyggs fransarna och se tjockare och fylligare ut. Det är inte så många babyfransar som växer och tjockleken kommer från de gamla fransarna som fått näring och ordentlig återfuktning.

Detta ögonfransserum kan användas på både övre och undre ögonfranslinjen på samma sätt som när man applicerar flytande eyeliner. ProLash+ finns inte tillgänglig i några fasta butiker eller apotek. Det enda stället att skaffa den på är online. Oturligt nog så finns det många falska versioner av ProLash+ ögonfransserum så det är viktigt att köpa det direkt från tillverkaren.

PLUSSIDOR
• återuppbygger fransarnas struktur
• gör fransarna tjockare och glansigare
• ger fransarnas hårsäckar djup återfuktning och balanserad näring

MINUSSIDOR
• har ingen särskild influens på fransarnas längd
• inte tillgänglig i butikerna