Neulash ögonfransserum är framtagen för att vårda och återuppbygga korta, svaga och skadade fransar från kosmetiska behandlingar (henna, falska ögonfransar, felaktig sminkborttagning). Kosmetikan rekommenderas också för kvinnor och män som tappat sina ögonfransar efter att de drabbats av allvarliga sjukdomar.

Neulash säljs i en silverfärgad flaska som innehåller antingen 3,2 ml eller 6 ml av kosmetikan.

Det enda som skiljer de två versionerna är priset. Den mindre versionen av Neulash räcker till en fyra månader lång behandling medan den större flaskan räcker till cirka sju månaders daglig användning. Neulash har en vätskeliknande konsistens, har ingen färg, och har ingen doft.

Den bra nyheten är att det är mycket enkelt att applicera Neulash. Det räcker att ta applikatorn (en borste) och rita en linje med ögonfransserumet på den övre och nedre ögonfranslinjen. En annan positiv sak är att Neulash absorberas snabbt och inte rinner ner i ögonen. Varje applicering måste inledas med noggrann sminkborttagning eftersom till och med de minsta sminkresterna kan utgöra ett slags hinder som gör att Neulash inte kan nå ögonfransarnas folliklar. Detta kan hindra de vårdande och aktiva ämnena från att fungera och stärka ögonfransarnas rötter.

De första effekterna av behandlingen med Neulash ögonfransserum syns cirka fem veckor efter den första appliceringen. Det slutliga resultatet syns efter fyra månader. Efter den här tiden bör produkten användas med ett par dagars mellanrum för att behålla de uppnådda resultaten. Efter en månad är ögonfransarna mer hälsosamma, sötare, och yngre, och dessutom mindre sårbara för skador och avfall. Under behandlingens tid blir ögonfransarna tjockare och längre. Dessutom blir de också lite mörkare och lätt böjda. Dessa effekter varar i cirka två månader efter behandlingens slut.

PLUSSIDOR

  • För män och kvinnor
  • Effektivitet
  • Stärker, ökar fylligheten och förlänger ögonfransar
  • Enkel applicering

MINUSSIDOR

  • Måste vänta länge för att se effekter
  • Högt pris
  • Effekterna försvinner så fort behandlingen är över