NANOLASH ÖGONFRANSSERUM

Det första ögonfransserumet som förtjänar ett erkännande är Nanolash. Det är en väldigt populär ögonfransförstärkare i USA som nyligen även kan köpas i Europa. Nanolash kan användas av all som vill förbättra skicket på sina fransar utan att lida av några biverkningar.

Nanolash bör bara användas en gång per dag på ren och torr hud. För att få de bästa resultatet ska man applicera Nanolash på den övre ögonfranslinjen innan läggdags. Försök att sätta ögonfransserumet där fransarna möter huden så att de aktiva medlen lätt kan penetrera ner till fransrötterna. Appliceraren är ganska liten och spetsig och formeln är flytande, vilket gör behandlingen angenäm och snabb. Om huden har förberetts så absorberas Nanolash inom två minuter utan att lämna ett fett eller kladdigt lager på ögonlocket. Behandlingen varar i 5 veckor men de första resultaten kan observeras inom 14 dagar av systematisk användning. När behandlingen är avslutad så är det bra att använda Nanolash två gånger per vecka för att bibehålla resultaten så fransarna kan fortsätta växa sig långa och starka.

Nanolash – – favoritögonfransserum

Nanolash förbättrar dramatiskt fransväxten och utökar fransarnas livsfas. Fransarna blir friskare, starkare och glansigare efter första månadens användning. I genomsnitt så ökar fransarna sig längd med 58% och man kan observera 30% fler babyfransar växa inom den första månaden av behandlingen.

Nanolash är säker och orsakar inga negativa effekter till skillnad från många andra ögonfransserum. Produkten är rik på återfuktande apelsinblomma och mango samt extrakt av åkerfräken.
Ögonfransserumet kommer i en klassisk, matt flaska i en svart färg. De skinande silverbokstäverna på tuben för produkten att se flott ut och inte usel alls.

PLUSSIDOR

  • förlänger och förstärker fransar
  • främjar växten av nya fransar
  • verkar otroligt snabbt
  • är fri från biverkningar
  • kan appliceras lätt och utan ansträngning
  • kommer med en praktisk och exakt applicerare
  • är förpackad i en förseglad kartonglåda av hygieniska skäl

MINUSSIDOR

  • Nanolash behövs användas systematiskt i 5 veckor