Lilash ögonfransserum rekommenderas för personer med svaga, skadade ögonfransar med en tendens att falla av. Tyvärr är inte alla nöjda med Lilash effekter. Faktum är att ögonfransserumet inte är bra på att förlänga ögonfransarna eller förbättra fylligheten. Allt som kan uppnås genom en behandling med Lilash är att stärka ögonfransarna och förbättra det allmänna tillståndet.

Lilash säljs i en grå flaska. Den innehåller 2,95 ml och säljs i en svart och lila låda med företagets logotyp, och räcker till fyra månaders behandling. Flaskan som innehåller 5,91 ml av produkten räcker i nästan sex månader. Den säljs också i en svart och lila låda, precis som den mindre varianten av produkten.

Att återuppbygga ögonfransar, göra dem yngre och stärka dem, är det som kännetecknar Lilash ögonfransserum.

Den här kosmetikan kommer särskilt vara till hjälp för att läka skadade, svaga, ömtåliga ögonfransar som har en tendens att falla av. Detta serum kommer dessutom att göra underverk för kvinnor som genomgår många skönhetsbehandlingar som henna, semipermanent smink, användning av uppvärmd ögonfransböjare, falska ögonfransar, och frekvent och stark sminkborttagning.

Applicering av Lilash bör ske varje kväll tills det önskade resultatet uppnås. Med hjälp av den medföljande borsten ska man rita en rak linje på ögonfranslinjen, med början i ögats inre hörn och mot det yttre. Sedan är det bäst att vänta i cirka två minuter för att låta ögonfransserumet absorberas fritt. Dessutom har produkten en halvt vätskeliknande konsistens, och det kan därför vara svårt att applicera Lilash, särskilt om användaren är en nybörjare. Det är viktigt att vara försiktig och inte låta ögonfransserumet nå ögonen, eftersom detta kan skapa irritation. Det rekommenderas inte heller att man applicerar Lilash direkt på ögonfransarna.

PLUSSIDOR

  • Vårdar, stärker och återfuktar ögonfransar
  • Enkel applicering
  • Fin förpackning
  • Finns i två kapaciteter

MINUSSIDOR

  • Varken förlänger eller förbättrar fyllighet
  • Konsistens
  • Pris
  • Kan irritera