Ett av de högst rankade ögonfransserumen. Dess effektivitet är det som gör att det här fransserumet uppskattas av tusentals kvinnor världen över. Lashcode hjälper oss att inse att fantastiska fransar är inom räckhåll – vi behöver bara ta väl hand om dem. Lashcode ögonfransserum ger fransarna väsentliga näringsämnen, vilket gör att daglig fransvård blir ett rent nöje och ger fantastiska effekter: fransarna blir starkare, längre och tjockare.

3 4 VECKOR RÄCKER FÖR ATT LASHCODE ÖGONFRANSSERUM SKA GÖRA FRANSARNA FYLLIGARE OCH DEFINIERA DITT UTSEENDE.

Till och med själva Lashcodes design drar åt sig uppmärksamhet. Produkten är välpaketerad och ser smart ut. Ingredienserna är också imponerande – Lashcode ögonfransserum INCI innehåller bara återfuktande substanser av högsta kvalitet och fransförstärkande växtextrakt som dessutom ansvarar för att stimulera franstillväxt. Det som är viktigt är att den här formuleringen inte innehåller några aromer, färgämnen, parabener eller silikoner. Lashcode ögonfransserum är gjort av enbart väsentliga substanser. På grund av den korta ingredienslistan är det här serumet inte överbelastande och absorberas lätt av huden.

Lashcode ögonfransserum kommer i en större storlek än de flesta fransförstärkande produkter. Det är därför en tub av Lashcode räcker längre – du kan till och med använda det i sex månader, särskilt när du har uppnått det resultat du vill ha, för då kan du minska användningstillfällena till några gånger i veckan. Men innan du applicerar Lashcode, måste du använda det varje dag på en ren och torr franslinje, för att få den uppnådda effekten. Applikationen underlättas av en bekväm och exakt applikator. Borsten gör det lätt för oss att dra en tunn linje med serumet längs fransarnas rotlinje.

www.lashcode.se

PLUSSIDOR

  • En väldigt bra sammansättning av ingredienser, bland annat naturliga substanser
  • Hög effektivitet vid leverans av näringsämnen, fukt och regenerering
  • Lätt konsistens och en bekväm applikator
  • Rimligt pris i jämförelse med den kvalitet och de effekter som erbjuds
  • Större storlek vilket innebär längre behandling

MINUSSIDOR

  • Endast tillgänglig online